В раздел Енергетика вероятно ще бъдат изпуснати милиони по ПВУ. Около

...
В раздел Енергетика вероятно ще бъдат изпуснати милиони по ПВУ. Около
Коментари Харесай

Самандов: Днес Български възход ще реши как да се яви на изборите


В раздел " Енергетика " евентуално ще бъдат изпуснати милиони по ПВУ. Около 130 млн. лв. се изземват незаслужено от българските консуматори на ток. Това сподели за " Твоят ден " Георги Самандов от " ".

Днес " " ще реши по какъв начин да се яви на изборите. Имам регистрация като партия, само че имаме регистрация и като коалиция. Решението ще бъде взето вътрешнопартийно и ще бъде оповестено. Няма диалози за коалиция с Национална движение „Симеон Втори", това са спекулации. 

По думите му БВ е най-последователната партия.

" Нашата дипломатичност не трябва да бъде бъркана с отстъпчивост. В политическа невъзможност сме, което води в някои сфери и до институционална. Законът за правосъдната власт следва да бъде гласуван. Твърдо сме решени той да бъде прегледан. Трябва да се фокусираме върху институциите, не върху личностите. Има упоритост точката за основния прокурор да бъде прегледана и гласувана ", счита той. 

Според него посредством регламент 1854, който иззема свръхприходите на производителите на електрическа енергия, е могло да се получат по 1000 лв. на домакинство обезщетения годишно.

" На 31 януари изпълнителната власт би трябвало да рапортува по случая, а чакаме наказания от Европейска комисия за несъблюдение. Ние ще ги изплатим през налози ", изясни Самандов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР